Menuer / Aftenmenu
Jul

Aftenmenu

 
Fra kl. 17.00 - 21.00
 
Alt over 10 personer skal forud bestilles
 
 
Julemenu 
 
Serveres fra den 13. november




Bagt Torsk
Rødbede – Dildskum – Jordskokke puré
Kr. 119,-

Dansk Kalvemørbrad
Selleri Puré – Confiteret Kartoffel – Enebær Sky
Kr. 259,-

Mandel Creme
Kirsebær is – Ristet Mandler – Vanilje
Kr. 79,-

Min. 2 kuverter
3 retter kr. 399,-
 
 
 
 
Forretter/ Starters / Vorspeisen


Reje Cocktail Kr. 129,-
Med Salat, Asparges, Citron og Røddressing
Shrimp Cocktail with Salad, Asparagus and Dressing
Krabben Cocktail mit salat, Spagel und Sauce

“Carpaccio” kr. 79,-
Af nænsomt stegt Kalve Culotte
Serveres med Basilikumpesto, Grana og Pinjekerner
Of gently Cooked Veal Culotte, served with Pesto, Grana and Pine Nuts
Sanft grebraten Kalbs culotte mit Pesto, Grana Käse und Pinienkernen



Lette retter

Stjerneskud (Vores specialitet) kr. 169,-
Med 1 dampet og 1 pandestegt Fiskefilet, Rejer samt hjemmelavet Dressing
One fried and one steamed filet of Fish served on white Bread, Prawns and homemade Dressing
1 gebratenes und 1 gedämpftes Fischfilet mit Krabben und Kaviar auf Weißbrot


Skipperlabskovs ” Dansk klassiker” kr. 129,-
M. hjemme syltede rødbeder, smør, purløg samt rugbrød
Casserole with beef and potatoes and homemade pickled beetroot served with rye bread
Rindfleisch und Kartoffeln in brühe gekocht serviert mit Rote Bete und Roggen Brot



Hovedretter / Main courses / Hauptgerichte



Dansk Fjordlands Kød Kr. 289,-
Steak af Oksefilet med Fedtkant ca. 250 g
Serveret på grillpande med Bearnaisesmør og bagte petit Kartofler samt Tomatsalat
Striploin of Danish Beef served with Bearnaise Butter, small baked Potatoes and Tomato Salad
Rinderfilet mit Bearnaise Butter und kleine gebackene Kartoffeln und Tomate Salat


Dagens fisk kr. 249,-
Fish des Tages
Fish of the day

Kotelet af Dansk Krogmodnet Frilandsgris kr. 229,-
Serveres med bagte rodfrugter flødeSauce og Kartofler
Chop of Danish Pork served with Ratatouille, Estragon Sauce and Fresh Potatoes
Schwein kotelett von Dänemark mit Gemüse und Estragon Sauce.


Sælhundens Juleplatte
Min. 2 couv.

Christians Ø pigens allehånde marinerede sild m. fedt, rødløg og kapers
Frisk pandestegt fiskefilet m. citron og grov remoulade
Slagterens lune leverpostej m. bacon og champignon
KongeÅ brie med med rugkiks og nødder
Ris a la mande

Pris per person Kr. 179,-




Dessert

Hjemmelavet Islagkage med 2 slags is kr. 69,-
Serveres med Lun Jordbær Sauce og Flødeskum
Homemade Ice Cream Cake
Served with Strawberry Sauce and Whipped Cream
Haus gemachte Eis Kuchen mit zwei verschiede Eis und Erdbeere Sauce

3 stk. Kransekage kr. 29,-
3 Pieces of Petit Fours
3 Stück Kuchen

Gammeldags Æblekage Kr. 59,-
Apple Compote with whipped Cream and Macaroons
Apfel Kuchen




Børnemenu / Kinder / Kids
Til og med / Bis / Until
12 år / 12 Jahre / 12 Years

Pande stegt fiskefilet m. stegte kartofler kr. 69,-
Pan fried fish filtet with potatoes
Frisch gebratene fisch Filet mit Kartoffeln

Spaghetti kødsauce kr. 69,-
Spaghetti Fleischsauce
Spaghetti meat sauce


OBS
Personalet kan informere om allegener



Restaurant Sælhunden | Skibbroen 13, 6760 Ribe - Danmark | Tlf.: 75420946