Menuer / Selskabsmenu

Selskabsmenu

Forårs Menu (Marts – Maj)

 

Dampede Hvide Asparges 
Serveres med Blomkåls Granulat – Fanø skinke samt Rygeost Creme.

 

Oksefilet Barderet med Unghane
Ratatouille – Panchetta – Pommes Rösti Samt Rosmarin Sky.

 

Gatau Marcel 
Serveres med Passions Sorbet og Hindbær Collies  

 

Sommer Menu (Juni – August)

 

Rødtunge Roulade 
Lakse Souffle – Citrusmarinerede Rejer – Dilddressing

 

Barderet  kalve mørbrad
Nye Kartofler – Smørdampet Sommergrønt Samt rødvinssky

 

Kold Rabarber Suppe
Serveres med Sprød Tuille samt Vaniljeis

Mer pris per couv. kr. 50,- til sommer menu


Efterårs Menu (September – November)

 

Svampe Creme Suppe
Serveres med Ristede Svampe og Sprød Panchetta

 

Henkogt Kalvespidsbryst 
Pommes Anna – Selleri Pure – Braisersky Samt Peberrodsskum

 

Creme Brullé 
Baileys Iscreme & Jordbær Collis

 

Vinter Menu (December – Februar)

 

Jomfruhummer Crème Suppe
Scampi Toast & Krydderurter

 

Berberiande Bryst
Rødkåls Sauté – Kartoffel-sellerilasagne Samt Rødvins Sky

 

Chokolade fondant
Med appelsin perfit




Alle sæson menuer pris per couv. Kr. 349,-

 

Klassikeren
*
Krydderurtebagt Laks
Rejer – Asparges - Citron samt Dilddressing
***
Braiseret Oksesteg
Serveres med Brune og Hvide Kartofler – Surt og Sødt – Waldorfsalat – karamelliseret Perleløg samt Skysauce.
***
Fragilleté Islagkage
Jordbær og Vaniljeis samt Flødeskum og Jordbærsauce.

Pris per couv kr. 299,-

 

Natmad

 

Æggekage m. Bacon og Tomat kr. 65,-

Aspargessuppe kr. 65,-

Pålægsplanke kr. 75,-

Tarteletter m. Høns i asparges kr. 55,-
 
Hot dog kr.45,-
 
 


 
Platter ”saml selv”


Kolde retter
Lakseroulade m. Fynsk rygeost
Fanø skinke m. hjemmerørt mayonnaise, saltede mandler og melon
Cannaloni af rødspætte m. dild dressing og rejer
Bagt laks m. nødder og honning (tillæg kr. 19,-)
Tigerrejer marineret i chili
Lun riette af årstidens fisk m. citron olie
Christians Ø pigens allehånde marinerede sild m. kapers, løg, karrysalat og fedt
Æg og rejer m. mayonnaise, citron og tomat
Slagterens hjemmelavede rullepølse sky og løg


Varme retter
Skipperlabskovs m. rødbeder og purløg
Unghane pakket i bacon m. semi dried tomater og estragon sauce
Noisette af oksefilet m. dagen kartoffel og kraftig sky (tillæg kr. 39,-)
Mini pariserbøf m. klassisk garniture
Bakskuld m. røræg og purløg (tillæg kr. 19,-)
Pandestegt rødspættefilet m. remoulade og citron


Dessert/ost
Ost fra Jernved Mejeri m. sødt og sprødt
Gl. Ole (min. 12 mdr.) m. sky, løg og kapers
Tebstrup gedeost m. Smørstegt rugbrød og oliven
Sælhundens Gl. daws æblekage
Gateau Marcel
Hjemmelavet lagkage m. kagecreme og jordbær

Min. 10 personer
5 retter kr. 249,-
Herefter kr. 39,- per ret


Menuer og platte skal forud bestilles en uge før

Med venlig hilsen
 
Restaurant ”Sælhunden”
V/ Rinda Klausen
Tlf. 75 42 09 46
Restaurant Sælhunden | Skibbroen 13, 6760 Ribe - Danmark | Tlf.: 75420946