Menuer / Aftenmenu
Jul
Fra kl. 17.00
 
 
 
Ved bestilling bord til 10 personer eller flere , skal maden forud bestilles 
 
 
Fra mandag den 11.11.19 til og med den 21.12.19
 
Jule Menu 
 
 
Hummer creme Suppe
Riette af røget Laks fra Fanø og Dild
Kr. 119.-

Kviemørbrad fra Freygaard
Rødkåls Sauté, Confiteret Kartoffel og Portvinssky med Enebær
Kr. 289.-
Min. 2 personer

Brownie
Appelsin Parfait, Appelsin Sorbet og Nellike Slør
89.-

3 Retter kr. 449,-

 
 
 
 
 
Forretter/ Starters / Vorspeisen




Rejecocktail
Med Grønlandske Lagerejer Kr. 129,-
Med Små Vadehavs rejer 100g kr. 179,-
Salat, Asparges, Citron og Dressing
Danish Shrimp Cocktail with Salad, Asparagus and Dressing
Krabben Cocktail mit Salat, Spargel und Sauce


Charcuteri (Snack Bræt) kr. 99,-
Med lokale og hjemmelavet Specialiteter.
With local and homemade Specialties.
Mit lokalen und hausgemachten Spezialitäten.


Lette retter/ Small dishes/Kleine Gerichte
 
 
 
 
 
Stjerneskud
Med Grønlandske Lagerejer kr. 189,-
Med små Vadehavsrejer 100g kr. 279,-
Med Friske Rødspættefileter (en dampet og en pandestegt) samt Rejer og hjemmelavet Dressing
Fresh Plaice Filet (One fried and one steamed) served on white Bread with Prawns and homemade Dressing
Frische Schollen Filet ( gedämpfte und gebratene ) auf Brot mit Krabben und Hausgemachte Sauce
 
 Jule Platte
Serveres hele dagen. Min 2 personer
Christians Ø Pigens Allehånde marinerede Sild
Christians Ø Pigens Krydder Sild
Pandestegt Rødspætte Filet med Citron og grov Remoulade
Confiteret Andelår med Tranebær og Sellericreme
Ost med hjemmelavet Knækbrød og Syltede Nødder
Ris a la mande med Kirsebær Sauce
Kr. 189,-
Pr. Person.


Hovedretter / Main courses / Hauptgerichte
 
 
 (M)Andemad

Serveret på bræt
Langtids stegt Kalveculotte (min. 800 g) med grove håndskårne pomfritter, sauce Bearnaise samt lækker sprød Salat kr. 559,- (for 2 personer)
Min. 2 personer
Skal bestilles 24 timer før.
 
 
 
 
Ribeye "SASHI" ca. 300g kr. 309,-
Serveres med Rustik Kartoffel, Bearnaise Smør og Tomat Salat
Ribeye served with Large Fries, Béarnaise Butter and Tomato Salad
Ribeye serviert mit, Große Pommes, Bearnaise Butter und Tomate Salat


Dagens Fisk
Fish of the Day
Fish des Tages
Dagspris

 
Skipperlabskovs Kr. 129.-
Med hjemmesyltede Rødbeder, Smør, Purløg og Rugbrød
Casserole with beef and potatoes and homemade pickled beetroot served with rye bread
Rindfleisch und Kartoffeln in brühe gekocht serviert mit Rote Bete und Roggen Brot
 
Sælhundens Planke Kr. 389,-
Stort brædt med udvalg af Danske, Lokale og Hjemmelavede Specialiteter.
Kød, Fisk, Ost Samt tilbehør og Brød
Plank with a Selection of Danish, Lokale and Homemade Specialities.
Meat, Fish, Cheese, Homemade Bread and Dippings
Großes Brett mit einer Auswahl von lokalen Spezialitäten
Fleisch, Fisch, Käse und Zubehör.
Rigeligt til 2 Personer. - Enough for 2 People. - Reicht für 2 Personen.


Dessert

´
Hjemmelavet Islagkage med 2 slags is kr. 69,-
Serveres med Lun Jordbærsauce og Flødeskum
Homemade Ice Cream Cake
Served with Strawberry Sauce and Whipped Cream
Haus gemachte Eis Kuchen mit zwei verschiede Eis und Erdbeere Sauce
 

3 stk. Kransekage kr. 39,-
3 Pieces of Petit Fours
3 Stück Kuchen
 

Gammeldags Æblekage Kr. 59,-
Apple Compote with whipped Cream and Macaroons
Apfel Kuchen
 
Hasselnøddekage Kr. 89.-
Serveres med Daim Parfait I Nøddekurv
Hazelnut Cake with Daim Parfait and Caramel
Hasselnusskuchen mit Daim parfait


Børnemenu / Kinder / Kids
Til og med / Bis / Until
12 år / 12 Jahre / 12 Years
 

Pandestegt Fiskefilet med kogte Kartofler eller Brød kr. 69,-
Pan-fried Fish Filet with Potatoes or Bread
Frisch gebratene fisch Filet mit Kartoffeln oder Brott
 

Spaghetti Kødsauce kr. 69,-
Spaghetti mit Fleischsauce
Spaghetti with Meat Sauce

OBS
Personalet kan informere om allergener
Restaurant Sælhunden mail: saelhunden@stofanet.dk | CVR: 29242475 | Skibbroen 13, 6760 Ribe - Danmark | Tlf.: 75420946