Menuer / Aftenmenu
Jul
Fra kl. 17.00
 
 
 
Ved bestilling bord til 10 personer eller flere , skal maden forud bestilles 
 
 


Aften
Fra kl. 17-21

Forretter

Bowle med røget „Pil selv Rejer” og Dild dip og frisk bagt Brød kr. 150,-
Smoked Shrimps” Self-peel Shrimps” served with Dill Majo and Bread
Geräucherte Garnelen serviert mit Dill majo und Brott
2 personer

Snack bræt kr. 99,-
Med lokale og hjemmelavet Specialiteter.
With local and homemade Specialties.
Mit lokalen und hausgemachten Spezialitäten.

 Tartelet med Konge Å Kylling kr. 89,-
Creamy chicken/Asparagus Vol-au- Vent
Blätterteig-Pastetli mit Huhn und Spargelen

Lette retter

Stjerneskud
Med håndpillede rejer kr. 189,-
Med små Vadehavsrejer 100g kr. 279,-
Friske Rødspættefileter (En dampet og en pandestegt) samt Rejer og hjemmelavet Dressing
Fresh Plaice Filet (One fried and one steamed) served on white Bread with Prawns and Dressing
Frische Schollen Filet ( gedämpfte und gebratene ) auf Brot mit Krabben und Hausgemachte Sauce

Pariserbøf kr. 139,-
Rødbeder, Løg, Pickles, Peberrod, Kapers samt rå økologisk Æggeblomme fra Abildskærgård
Minced Beefsteak served on Bread with Beetroot, grated Horseradish, Onion, Capers and Egg Yolk
Hack Steak rote Bete, Kapern, Zwiebeln und Eigelb



Hovedretter


Ribeye ”Sashi” ca. 300g kr. 309,-
Serveres med nye Kartofler, Sauce Bearnaise samt sommer grønt
Ribeye served with new Danish potatoes, Sauce Béarnaise and vegetables
Ribeye serviert mit Kartoffeln, Sauce Bearnaise und gemüse


Sælhundens Fiskeguf i nye klæder Kr. 189,-
Stegt Fisk-kartofler-springløg-Dild-Brød
Stew-Fish-Potatoes-Spring onion- Dill-Bread
Eintopf-Fisch-Kartoffeln-Frühlings Zwiebeln -Dill-Brot

pyntes af med skaldyr.


Dagens fisk kr 269,-

Spørg betjeningen hvad dagens fisk er

Fish of today

Fisch des tages



Sælhundens Planke Kr. 389,-
Stort bræt med udvalg af Danske, Lokale og Hjemmelavede Specialiteter.
Kød, Fisk, Ost Samt tilbehør og Brød
Plank with a Selection of Danish, Locale and Homemade Specialties.
Meat, Fish, Cheese, Homemade Bread and Dipping’s
Großes Brett mit einer Auswahl von lokalen Spezialitäten
Fleisch, Fisch, Käse und hausgemachte Zubehör.
Rigeligt til 2 Personer. - Enough for 2 People. - Reicht für 2 Personen.




Børnemenu



Til og med / Bis / Until
12 år / 12 Jahre / 12 Years

Pandestegt Fiskefilet med Ovnstegte Kartofler kr. 69,-
Pan-fried Fish filet with Potatoes
Frisch gebratene fisch Filet mit Kartoffeln

Burger med oksekød Kr. 79,-
Salat-Tomat-Agurk-Ketchup
Burger-salad-cucumber-tomatoes.
Buger- Salat-Gurken-Tomaten.


Dessert

Hjemmelavet Islagkage med 2 slags is kr. 69,-
Serveres med Lun Jordbærsauce og Flødeskum
Homemade Ice Cream Cake
Served with Strawberry Sauce and Whipped Cream
Haus gemachte Eis Kuchen mit zwei verschiede Eis und Erdbeere Sauce

Gammeldags Æblekage Kr. 59,-
Apple Compote with whipped Cream and Macaroons
Apfelkuchen mit schlagsahne und Markronen

Hvid Chokolade Parfait med friske sommerbær kr. 69,-
White Chocolate parfait with fresh summer berries
Weisses Schokoladenparfait mit frischen Sommerbeeren



Vi bager selv alt vores brød også Gluten fri.

OBS
Personalet kan informere om allergener





Mod forud bestilling

Langtids stegt kalveculotte (min. 800 g)
Serveret på bræt
Med grove fritter, sauce bearnaise samt lækker sprød salat
kr. 550,-
Til 2 personer
Skal bestilles 12 timer før.





Restaurant Sælhunden mail: saelhunden@stofanet.dk | CVR: 29242475 | Skibbroen 13, 6760 Ribe - Danmark | Tlf.: 75420946