Menuer / Aftenmenu
Jul
 November December
Menu
 
 
Jordskokke Suppe kr. 98,-
Røget Lakseriette og Sprødt

Kviemørbrad fra Freygaard kr. 298,-
Rødvinssky, bagte Persillerødder & Kartoffel Puré
Min. 2 personer

Hvid Chokolade Mousse på Honningkagebund kr. 79,-
Med Kirsebær Is & Appelsin

3 Retter kr. 439,-
 
 
 
 
 
Forretter/ Starters / Vorspeisen


Rejecocktail med Grønlandske Lagerejer Kr. 129,-
Med Salat, Asparges, Citron og rød Dressing
Danish Shrimp Cocktail with Salad, Asparagus and Dressing
Krabben Cocktail mit salat, Spagel und Sauce



Charcuteri (Snack Bræt) kr. 89,-
Med lokale og hjemmelavet Specialiteter.
With local and homemade Specialties.
Mit lokalen und hausgemachten Spezialitäten.


Lette retter/ Small dishes/Kleine Gerichte
 
 

Jule Platte

Christians Ø pigens Allehånde marinerede Sild m. Fedt og Karrysalat
Pandestegt Rødspætte filet m. Citron og grov Remoulade
Slagterens lune Leverpostej m. Bacon og Champignon
Ost med sprødt og sødt
Ris a la mande

Pris per person Kr. 179,-
Min 2 personer
 

Skipperlabskovs kr. 129,-
Med hjemme syltede Rødbeder, Smør, Purløg samt Rugbrød
Casserole with beef and potatoes and homemade pickled beetroot served with rye bread
Rindfleisch und Kartoffeln in brühe gekocht serviert mit Rote Bete und Roggen Brot
 

Stjerneskud
Med Grønlandske Lagerejer kr. 169,-
med Friske Rødspættefileter (en dampet og en pandestegt) samt Rejer og hjemmelavet Dressing
Fresh Plaice Filet (One fried and one steamed) served on white Bread with Prawns and homemade Dressing
Frische Schollen Filet ( gedämpfte und gebratene ) auf Brot mit Krabben und Hausgemachte Sauce


Hovedretter / Main courses / Hauptgerichte


Steak af Oksefilet med fedtkant af kødkvæg fra Freygaard kr. 289,-
Vinder af World Steak Challenge 2018
Ca. 250 g
Med Peber Sauce, Pommes Rösti, Selleripure og syltede Svampe
Steak of Beef served with Pepper sauce, Pommes Rösti and pickled Mushrooms
Steak von Rinderfilet mit Pfeffer sauce,Rösti und Pilzen 
 
Ristet Kulmule 259.-
Pocherede Skorzonerødder, Blåmuslinger og Skalotteløg
Pan fried Hake, Salsify, Mussels and Shallots
Gebratne Seehecht, schwarzwurzel, Muscheln und Schalotten
 
 
Sælhundens Planke Kr. 379,-
Stort brædt med udvalg af Danske, Lokale og Hjemmelavede Specialiteter.
Kød, Fisk, Ost Samt tilbehør og Brød
Plank with a Selection of Danish, Lokale and Homemade Specialities.
Meat, Fish, Cheese, Homemade Bread and Dippings
Großes Brett mit einer Auswahl von lokalen Spezialitäten
Fleisch, Fisch, Käse und Zubehör.
Rigeligt til 2 Personer. - Enough for 2 People. - Reicht für 2 Personen.


Dessert

´
Hjemmelavet Islagkage med 2 slags is kr. 69,-
Serveres med Lun Jordbærsauce og Flødeskum
Homemade Ice Cream Cake
Served with Strawberry Sauce and Whipped Cream
Haus gemachte Eis Kuchen mit zwei verschiede Eis und Erdbeere Sauce
 

3 stk. Kransekage kr. 39,-
3 Pieces of Petit Fours
3 Stück Kuchen
 

Gammeldags Æblekage Kr. 59,-
Apple Compote with whipped Cream and Macaroons
Apfel Kuchen



Børnemenu / Kinder / Kids
Til og med / Bis / Until
12 år / 12 Jahre / 12 Years
 

Pandestegt Fiskefilet med kogte Kartofler eller Brød kr. 69,-
Pan-fried Fish Filet with Potatoes or Bread
Frisch gebratene fisch Filet mit Kartoffeln oder Brott
 

Spaghetti Kødsauce kr. 69,-
Spaghetti mit Fleischsauce
Spaghetti with Meat Sauce

OBS
Personalet kan informere om allergener
Restaurant Sælhunden | CVR: 29242475 | Skibbroen 13, 6760 Ribe - Danmark | Tlf.: 75420946