Menuer / Aftenmenu
Jul
 
Aften kort
Fra kl. 17.00 til 21.00



September
Menu



Skummende Blåmuslingesuppe kr. 99,-
Dampede Muslinger og Krydderurter.
Foamy Mussel Soup with Herbs
Muschelsuppe mit Kräuter

Steak af Oksefilet med fedtkant af kødkvæg fra Freygaard kr. 289,-
Vinder af World Steak Challenge 2018
Ca. 250 g
Med Sauce Bearnaise, frisk Estragon og marinerede Svampe.
Steak of Beef served with Sauce Bearnaise and Mushrooms
Steak von Rinderfilet mit sauce Bearnaise

Blommekage med hvid Chokolade kr. 99,-
Rom marinerede Blomme og Creme Fraiche
Plum Cake with Plums in Rum and sauer Cream
Pflaumekuchen und sauercream

3-retter Kr. 429,-





Forretter/ Starters / Vorspeisen


Rejecocktail med Grønlandske Lagerejer Kr. 129,-
Med Salat, Asparges, Citron og Røddressing
Danish Shrimp Cocktail with Salad, Asparagus and Dressing
Krabben Cocktail mit salat, Spagel und Sauce



Charcuteri (Snack bræt) kr. 89,-
Med lokale og hjemmelavet Specialiteter.
With local and homemade Specialties.
Mit lokalen und hausgemachten Spezialitäten.



Lette retter/ Small dishes/Kleine Gerichte

Cæsar salat kr. 129,-
Med Unghane Surpremé, Cæsardressing, Grana og Croutons
Cesar Salad, with Chicken, Caesar Dressing, Grana and Croutons
Cesar Salat mit Huhn mit Caesar Dressing, Grana und Croutons


Stjerneskud
Med Grønlandske Lagerejer kr. 169,-
Med små Vadehavsrejer 100g kr. 269,-
Med Friske Rødspættefileter (en dampet og en pandestegt) samt Rejer og hjemmelavet Dressing
Fresh Plaice Filet (One fried and one steamed) served on white Bread with Prawns and homemade Dressing
Frische Schollen Filet ( gedämpfte und gebratene ) auf Brot mit Krabben und Hausgemachte Sauce



Hovedretter / Main courses / Hauptgerichte
 


Kotelet af Dansk Krogmodnet Frilandsgris kr. 229,-
Serveres med Gulerødder, Forårsløg og Brown Ale Velouté
Chop of Danish Pork served with Carrots, spring Onions and Brown Ale Velouté
Schwein kotelett von Dänemark Serviert mit Karotten, Frühlingszwiebeln und Brown Ale Velouté
 


Steak af Oksefilet med fedtkant af kødkvæg fra Freygaard kr. 289,-
Vinder af World Steak Challenge 2018
Ca. 250 g
Med Sauce Bearnaise, frisk Estragon og marinerede Svampe.
Steak of Beef served with Sauce Bearnaise and Mushrooms
Steak von Rinderfilet mit sauce Bearnaise



Pandestegt Laks kr. 249,-
Serveret med Årstidens Grønt og Sauce Beurre Blanc
Salmon served with vegtables and Sauce Beurre Blanc
Lachs mit Gemüse und Beurre blanc



Sælhundens Planke Kr. 379,-
Stort brædt med udvalg af Danske, Lokale og Hjemmelavede Specialiteter.
Kød, Fisk, Ost Samt tilbehør og Brød
Plank with a Selection of Danish, Lokale and Homemade Specialities.
Meat, Fish, Cheese, Homemade Bread and Dippings
Großes Brett mit einer Auswahl von lokalen Spezialitäten
Fleisch, Fisch, Käse und Zubehör.
Rigeligt til 2 Personer. - Enough for 2 People. - Reicht für 2 Personen.


Vegetar Pasta Kr. 149,-
Frisk Pasta vendt med Pesto serveret med Sæsonens Grøntsager
Fresh Pasta with Pesto and Vegetables
Frischer Pasta mit Pesto und Gemüse



Dessert
´
Hjemmelavet Islagkage med 2 slags is kr. 69,-
Serveres med Lun Jordbærsauce og Flødeskum
Homemade Ice Cream Cake
Served with Strawberry Sauce and Whipped Cream
Haus gemachte Eis Kuchen mit zwei verschiede Eis und Erdbeere Sauce


3 stk. Kransekage kr. 35,-
3 Pieces of Petit Fours
3 Stück Kuchen


Gammeldags Æblekage Kr. 59,-
Apple Compote with whipped Cream and Macaroons
Apfel Kuchen


Blommekage med hvid Chokolade kr. 99,-
Rom marinerede Blomme og Creme Fraiche
Plum Cake with Plums in Rum and sauer Cream
Pflaumekuchen und sauercream


Børnemenu / Kinder / Kids
Til og med / Bis / Until
12 år / 12 Jahre / 12 Years
 


Pandestegt Fiskefilet med kogte Kartofler eller Brød kr. 69,-
Pan-fried Fish Filet with Potatoes or Bread
Frisch gebratene fisch Filet mit Kartoffeln oder Brott
 
 

Spaghetti Kødsauce kr. 69,-
Spaghetti mit Fleischsauce
Spaghetti with Meat Sauce

OBS
Personalet kan informere om allergener

OBS
Personalet kan informere om allergener
Restaurant Sælhunden | CVR: 29242475 | Skibbroen 13, 6760 Ribe - Danmark | Tlf.: 75420946