Menuer / Frokostmenu
Frokost
 
Ved bestilling bord til 10 personer eller flere , skal maden forud bestilles
 

Kl. 12-15.30


Fisk


Stjerneskud
Med håndpillede rejer kr. 189,-
Med små Vadehavsrejer 100g kr. 279,-
Friske Rødspættefileter (En dampet og en pandestegt) samt Rejer og hjemmelavet Dressing
Fresh Plaice Filet (One fried and one steamed) served on white Bread with Prawns and Dressing
Frische Schollen Filet ( gedämpfte und gebratene ) auf Brot mit Krabben und Hausgemachte Sauce


Mini „Skud“
Med håndpillede rejer kr. 129,-
Frisk pandestegt rødspættefilet samt håndpillede rejer og hjemmelavet dressing
Fresh fried Plaice Filet served op Bread with Prawns and Dressing
Frisch gebratene Schollen Filet auf Brot mit Krabben und Hausgemachte Sauce


Frisk pandestegt Rødspættefilet kr. 119,-
Med hjemmerørt Remoulade.
Pan-fried Filet of Fish served on Rye bread
Gebraten Flunder Filet auf Brot mit Remoulade


Christians Ø Pigens Allehånde marinerede Sild kr. 89,-
Med Karrysalat, Æg, Rødløg og Kapers
Pickled Herring served on Ryebread with Curry Dressing and an Egg
Herring mit karry salat und Ei


Bakskuld (2 stk.) kr. 179,-
(Vestjysk specialitet, Saltet og Røget Ising)
Serveres med Rugbrød og økologisk Røræg
Salted and Smoked Dab served with Rye bread, scrambled Eggs and Chives
Gesalzener Kaltgeräucherter und gebratener Butt mit Schwarzbrot und Butter



Kød

Pariserbøf kr. 139,-
Rødbeder, Løg, Pickles, Peberrod, Kapers samt rå økologisk Æggeblomme fra Abildskærgård
Minced Beefsteak served on Bread with Beetroot, grated Horseradish, Onion, Capers and Egg Yolk
Hack Steak rote Bete, Kapern, Zwiebeln und Eigelb


Æggekage med lokale økologiske Græs Æg fra Abildskærgård og Bacon fra Fanø slagteren kr. 129,-
Tomat-purløg-hjemmesyltede Rødbeder-sennep og rugbrød
Danish omelette served with Bacon-Chives-Beetroot-Mustard-Rye Bead
Eierkuchen-Speck-Snittlauch-Senf und Brot
 

Fjerkræ

Stor Tartelet med Konge Å kylling kr. 89,-
Creamy chicken/Asparagus Vol-au- Vent
Blätterteig-Pastetli mit Huhn und Spargelen

Ost og Søde sager

”Gammel Ole” fra Jernved Mejeri kr. 89,-
Serveres På Rugbrød med Fedt og Løg. Stænkes 23 års Rom
Old Cheese served on Ryebread with Onion. Gently poured with 23 year Rum
Alte Käse mit Zwiebeln und 23 jahre alte Rum bestreut

3 stk. Kransekage kr. 39,-
3 Pieces of Danish pastries
3 Stück Kuchen

Gammeldags Æblekage Kr. 59,-
Apple Compote with whipped Cream and Macaroons
Apfelkuchen mit schalagsahne und markronen


Vi bager slev alt vores brød også Gluten fri.

OBS
Personalet kan informere om allergener
 



Platte Sælhund Kr. 389,-
Serveres på bræt til 2 personer
Christians Ø Pigens Allehånde marinerede Sild m. hjemmelavet Karry Salat
Frisk pandestegt Fiskefilet med Citron og grov Remoulade
Pølser fra Fanøslagteren
Ost med hjemmelavet Kiks og tilbehør
Gl. dags Æblekage
Serveret med hjemmebagt Rugbrød

Lunch platte
Enough for 2.
Selection of Herring from Christians Ø served with Curry Dressing and Egg
Pan-fried Filet of Plaice with Lemon and Remoulade
Sausages from the Butcher on Fanø
Cheese with Bisquets and sweet
Apple Compote with whipped Cream and Macaroons
Homemade Bread on the side

Platte “Sælhund”
Für 2 Personen

2 arten Hering von Bornholm Curry Salat und Ei
Gebraten Flunder Filet mit Zitronen
Wurst aufschnitt von der Metzger aus Fanø
Käse mit beilagen
Apfel Kuchen
hausgemachtes Brot



Restaurant Sælhunden mail: saelhunden@stofanet.dk | CVR: 29242475 | Skibbroen 13, 6760 Ribe - Danmark | Tlf.: 75420946