FROKOST
Ved 8 personer eller der over skal maden forudbestilles
Kl. 12:00 – 15:30
FISK:
STJERNESKUD
Med håndpillede rejer kr. 229,-
Friske Rødspættefileter (En dampet og en pandestegt) samt Rejer og hjemmelavet Dressing
Fresh Plaice Filet (One fried and one steamed) served on white Bread with Prawns and Dressing
Frische Schollen Filet (gedämpfte und gebratene) auf Brot mit Krabben und Hausgemachte Sauce
MINI “SKUD” – kr. 159,-
Frisk pandestegt rødspættefilet samt håndpillede rejer og hjemmelavet dressing
Fresh fried Plaice Filet served op Bread with Prawns and Dressing
Frisch gebratene Schollen Filet auf Brot mit Krabben und Hausgemachte Sauce
FRISK PANDESTEGT RØDSPÆTTEFILET – kr. 129,-
Frisk pandestegt Rødspættefilet med hjemmerørt Remoulade.
Pan-fried Filet of Fish served on Rye bread
Gebraten Flunder Filet auf Brot mit Remoulade
CHRISTIANS Ø PIGENS
ALLEHÅNDE MARINEREDE SILD – kr. 110,-
Med Karrysalat, Æg, Rødløg og Kapers
Pickled Herring served on Ryebread with Curry Dressing and an Egg
Herring mit karry salat und Ei
BAKSKULD (2 STK.) – kr. 210,-
(Vestjysk specialitet, Saltet og Røget Ising)
Serveres med Rugbrød og økologisk Røræg
Salted and Smoked Dab served with Rye bread, scrambled Eggs and Chives
Gesalzener Kaltgeräucherter und gebratener Butt mit Schwarzbrot und Butter
KØD:
PARISERBØF “NORDJYSK NATURKØD” – kr. 169,-
VI STEGER VORES BØFFER MEDUIM
Rødbeder, Løg, Pickles, Peberrod, Kapers samt rå økologisk Æggeblomme
Minced Beefsteak served on Bread with Beetroot, grated Horseradish, Onion, Capers and Egg Yolk
Hack Steak rote Bete, Kapern, Zwiebeln und Eigelb
Salat med Fanø Skinke og gratineret Gedeost fra Tebstrup kr. 115-
Salad with Ham from Fanø and grilled Danish goat cheese
Salat mit Schinken aus Fanø und gratinierte Ziegen käse
Dagens Salat Kr. 99,-
To days Salad
Salat des Tages
OST OG SØDE SAGER:
“GAMMEL OLE” FRA JERNVED MEJERI – kr. 110,-
Serveres På Rugbrød med Fedt og Løg. Stænkes 23 års Rom
Old Cheese served on Ryebread with Onion. Gently poured with 23 year Rum
Alte Käse mit Zwiebeln und 23 jahre alte Rum bestreut
3 STK. KRANSEKAGE – kr. 49,-
3 Pieces of Danish pastries
3 Stück Kuchen
GAMMELDAGS ÆBLEKAGE – kr. 75,-
Apple Compote with whipped Cream and Macaroons
Apfelkuchen mit schalagsahne und markronen
VI BAGER SELV ALT VORES BRØD – OGSÅ GLUTENFRI.
Personalet kan informere om allergener
PLATTE
Platte Sælhund
Kr. 245,- per person
Serveres på bræt min. 2 personer
Chr. Ø pigens Allehånde marinerede sild serveret med hjemmelavet karrysalat
Frisk pande stegt Rødspættefilet med grov remulade
Pølser fra Fanøslagteren
Ost med kiks og tilbehør
Gammeldags æblekage
Serveret med vores egen rugbrød
Lunch Plate” Sælhund”
Kr. 245, – per person
For 2 persons min.
Herring from Christians Ø served with homemade curry-dressing and egg
Pan-fried Filet of Plaice with lemon and remoulade
Sausages from the Butcher on Fanø
Cheese with Bisquets and sweet
Apple Compote with whipped cream and macaroons
Homemade bread on the side
Platte “Sælhund”
Kr. 245,- pro Person.
Min. 2 Personen
Heering von Bornholm mit hausgemachte Currysalat und Eier
Gebraten Flunder Filet mit Zitronen
Wurst aufschnitt von dem Metzger aus Fanø
Käse mit beilagen
Apfel Kuchen
Hausgemachtes Brot
Aften
Ved 8 personer eller der over skal maden forudbestilles
Fra kl. 17-21
Forretter
Koldrøget Færøsk Laks Kr. 139, –
Piment sauce-Agurk-Karse
Smoked Salmon-Piment-Cucumber-Watercress
Geräucherter Lachs-Piment-Gruken-Kresse
Fanø skinke med burrata og tomat salat kr. 229,
Serveret med friskbagt brød og tomatpuré – Perfekt som dele forret
Ham from Fanø with Burrata and tomato salad, served with bread and tomato pure – Perfect for 2
Schinken aus Fanø mit Burrata und Tomaten Salat – Perfekt für 2
Rejecocktail kr. 139,-Med Skagen Rejer
Med salat, citron og dressing
Danish shrimp cocktail with salad and dressing.
Krabben Cocktail mit Salat und Sauce
Alle forretter serveres med brød og smør
Hovedretter
Stjerneskud kr. 229,-
Med Skagen Rejer
Friske rødspættefileter (En dampet og en pandestegt) samt rejer og hjemmelavet dressing
Fresh Plaice filet (one fried and one steamed) served on white bread with prawns and dressing
Frische Schollen Filet (gedämpfte und gebratene) auf Brot mit Krabben und Hausgemachte Sauce
Pariserbøf af Nordjysk Naturkød kr. 169,-
Rødbeder, løg, pickles, peberrod, kapers samt rå økologisk æggeblomme
Minced Beefsteak served on bread with beetroot, grated horseradish, onion, capers and egg yolk
Hacksteak rote Bete, Kapern, Zwiebeln und Eigelb
Vi steger vores bøffer medium
Mod forud bestilling
Skal bestilles 24 timer før.
Langtids stegt Kalveculotte (min. 800 g)
Serveret på bræt
Med grove fritter, sauce bearnaise samt lækker sprød salat
Kr. 650,-
Til 2 personer
Hovedretter
Friskbagt brød og smør kr. 25,-
Kalvemedaillion Kr. 289,-
Ærter A la` Francaise-Bearnaise creme.
Veal Medalion-Peas Francaise-Cabage-Bearnaise Cream
Kalbsmedaljon- Erbsen francaise-Kohl-Béarnaise Creme
Braiseret nakkefilet af Iberico Kr. 225,-
Majscreme-Majroe-Mangold-brød
Braissed Iberico shoulder-corn-chard-bread
Iberico halsfilet-Mais-mangold-Brot
Dagens friske fladfisk kr. 289,-
Bladgrønt-saltsyltet Citroncreme- Brunet smør-kartofler
Today´s fresh flat fish-Leaves-salt pickled lemon-brown Butter-potatoes
Frische Plattfisch des Tages-Salat-salz eingelegte Zitrone-al a beurre noizette-Kartoffeln
Soyabønne bøf Kr. 149,-
Byg-varme krydderier-marineret bladgrønt-vesterhavs ost-aioli
Soyabeans beef- hot spices-salad-cheese-Aioli
Soyabohnen steak-scharfe gewürze-Salat-Käse-Aioli
Børnemenu
Til og med / Bis / Until
12 år / 12 Jahre / 12 Years
Pandestegt Fiskefilet med Rösti kr. 129,-
Pan-fried Fish filet with Rösti
Frisch gebratene fisch Filet mit Rösti
Burger med oksekød ” Nordjysk Naturkød” Kr. 129,-
Salat-Tomat-Agurk-Ketchup-Rösti
Burger-salad-cucumber-tomatoes-Rösti
Buger- Salat-Gurken-Tomaten-Rösti
Børne retterne serveres med Brød eller stegte Kartofler
Dessert
Gratineret Jernved Brie kr. 99,-
(Camembert Frit i nye klæder)
Solbærcreme – Syltede nødder – Karse
Gratinated Local Cheese- blackberry-Nuts
Gratinierte Käse-Schwarze Johannisbeeren- Nüsse
Rabarbersorbet kr. 89,-
Serveres med marengens og hvid chokolade
Rhubarb-marengue-white chocolate
Rhabarber-Baiser-weise chokolade
Gammeldags Æblekage Kr. 75, –
Apple Compote with whipped Cream and Macaroons
Apfelkuchen mit Schlagsahne und Markronen
Vi bager selv alt vores brød også Glutenfri. OBS
Personalet kan informere om allergener
Efterårs Menu – 2024
3 lette retter, af de bedste danske og lokale råvarer i Efteråret
(Minimum 2 kuverter)
Sælhundens Fiskesuppe
Cremet Suppe med smørdampet rødspættefilet og urter
Fishsoup-plaice fillet-herbs
Stegt Helleflynder med Hasselnødde crumble
Serveret med Selleri puré, rødbeder fra Doverholm og urtesauce
Fried Halibut-Nut crumble-celery-beetroot
Blommeis
Serveret med Brownie og kompot
Plum icecream-brownie-compot
3 retter Kr. 399,-