Selskabsmenu – Forår.

Forret
Bagt Torsk på kålsalat, vendt i citruscreme og urtepure.

Hovedret
Rosastegt kalveculotte med pommes anna, bagte rødder, rødvinsauce og gulerodspure.

Dessert
Rabarbersorbet med marengs og chokolade.

3 retter 470,- kr.

min. 12 kuverter

Selskabsmenu – Sommer.

Forret
Hvid fisk stegt i Tempuradej med smørsauteret sommerkål og spinat, serveres med sauce hollandaise og friskbagt brød.

Hovedret
Stegt kalvemørbrad med pocherede porre, bagte glaskål, nye persille-kartofler og kalveskysauce.

Dessert
Jordbær-isbombe med jordbærconsomme, chantillycreme og revet chokolade.

3 retter 550,-kr

min. 12 kuverter

Selskabsmenu – Efterår.

Forret
Røget færøsk laks med syltede grøntsager, pimentsauce, creme fraiche, karse og kartoffelchips.

Hovedret
Helstegt poussin med Rieslingsauce, majsgarniture, Palmekål og bagte rosmarin-rødder.

Dessert
Conferencepære pocheret i ribe ale med pæresorbet, og crumble.

3 retter 450,- kr.

min. 12 kuverter

Selskabsmenu – Vinter.

Forret
Friteret Fiske-brandade med cremet aioli, og stegte svampe.

Hovedret
Stegt oksefilet med persillerødder og helbagt knoldselleri, sauce bordelaise og pommes Anna.

Dessert
Æble-Bæris med sauce sabayonne og chokoladeknas.

3 retter 480,- kr.

min. 12 kuverter

Selskabsmenu – Vegetar og veganske.

Alle retter kan laves som forret og hovedret:
Forret kr. 85,-
Hovedret kr. 149,-

Soya-Linsebeuf med marineret kål i vinaigrette, revet ost og cremedressing.

Cremet Rødbederisotto med yoghurt creme og stegte løg, toppet med mynte.

Helstegt og glaseret rødbede på kikærte”kage” med flødestuvede rødder.

Adas Polo – risret med varme krydderier, karamelliserede løg og granatæble.

Spinat-fritata med spinat og semidried tomat, serveres med ærtepure og aioli.

min. 12 kuverter

Selskabsmenu – Pescetar.

Bakskuld-krokette med bagt peberfrugt, spinatpure og urter

Skindstegt Sandart med flødestuvede æbler og selleri, marinerede urter.

Meunierestegt Torsk med ærte/kartoffelcreme og bagte tomater, serveres med sauce Nage.

3 retter kr. 550,-

min. 12 kuverter