
Selskabsmenu – Forår.
Forret
Bagt Torsk på kålsalat, vendt i citruscreme og urtepure.
Hovedret
Rosastegt kalveculotte med pommes anna, bagte rødder, rødvinsauce og gulerodspure.
Dessert
Rabarbersorbet med marengs og chokolade.
3 retter 470,- kr.
min. 12 kuverter
Selskabsmenu – Sommer.
Forret
Hvid fisk stegt i Tempuradej med smørsauteret sommerkål og spinat, serveres med sauce hollandaise og friskbagt brød.
Hovedret
Stegt kalvemørbrad med pocherede porre, bagte glaskål, nye persille-kartofler og kalveskysauce.
Dessert
Jordbær-isbombe med jordbærconsomme, chantillycreme og revet chokolade.
3 retter 550,-kr
min. 12 kuverter
Selskabsmenu – Efterår.
Forret
Røget færøsk laks med syltede grøntsager, pimentsauce, creme fraiche, karse og kartoffelchips.
Hovedret
Helstegt poussin med Rieslingsauce, majsgarniture, Palmekål og bagte rosmarin-rødder.
Dessert
Conferencepære pocheret i ribe ale med pæresorbet, og crumble.
3 retter 450,- kr.
min. 12 kuverter
Selskabsmenu – Vinter.
Forret
Friteret Fiske-brandade med cremet aioli, og stegte svampe.
Hovedret
Stegt oksefilet med persillerødder og helbagt knoldselleri, sauce bordelaise og pommes Anna.
Dessert
Æble-Bæris med sauce sabayonne og chokoladeknas.
3 retter 480,- kr.
min. 12 kuverter
Selskabsmenu – Vegetar og veganske.
Alle retter kan laves som forret og hovedret:
Forret kr. 85,-
Hovedret kr. 149,-
Soya-Linsebeuf med marineret kål i vinaigrette, revet ost og cremedressing.
Cremet Rødbederisotto med yoghurt creme og stegte løg, toppet med mynte.
Helstegt og glaseret rødbede på kikærte”kage” med flødestuvede rødder.
Adas Polo – risret med varme krydderier, karamelliserede løg og granatæble.
Spinat-fritata med spinat og semidried tomat, serveres med ærtepure og aioli.
min. 12 kuverter
Selskabsmenu – Pescetar.
Bakskuld-krokette med bagt peberfrugt, spinatpure og urter
Skindstegt Sandart med flødestuvede æbler og selleri, marinerede urter.
Meunierestegt Torsk med ærte/kartoffelcreme og bagte tomater, serveres med sauce Nage.
3 retter kr. 550,-
min. 12 kuverter